Tourists at the ICE Hotel

This week we really wanna get out as much as possible living up in nowhere, so today we played tourists. To have a great start on our day as tourist (at our own workplace), we started the day with a hotelbreakfast. If it’s anything you can’t complain about at the ICE Hotel it’s the food (and the drinks of course..). The breakfast and the a la carte is awesome!

We went through all the suits, the main hall, the bar (again, of course) and the church (that is the most used church in Sweden during the winter). Seen the most of it before but haven’t taken any pictures before. Today i took 188 pics. Think that’s enough!

Den här veckan har vi bestämt att få ut så mycket som möjligt här ute i ingenstans, so vi lekte lite turister. För att få den bästa starten på turistandet började vi dagen med en hotelfrukost. Om det är någonting man inte kan klaga på på ICE Hotel är det maten (och drinkarna såklart…). Frukosten och a la carten är helt otrolig!

Vi gick igenom alla sviter, pelarsalen, baren (igen, självklart) och kyrkan (som är den mest använda kyrkan i Sverige under vinterperioden). Jag har sett det mesta förut men inte tagit bilder tidigare. Idag tog jag 188 bilder, tror det räcker!

Breakfast Icehotel

Main hall icehotel

Unicorn Icehotel

Unicorn

IMG_9762 copy

Church ice

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar