Living in NY

Ibland kan jag nästan börja gråta på när jag tänker på hur mitt liv hade sett ut om jag hade gjort andra val i livet. Tänk om jag faktiskt hade bestämt mig för att inte åka till NY? Jag var ändå så otroligt nära på att inte åka… Tänk att aldrig ha fått bo i NY, jag vill inte ens tänka tanken. När jag kommer hem kommer jag inte rekommendera folk att bli Au Pairer (ni vill inte veta hur mycket sjuka familjer det finns), men jag kommer princip tvinga alla mina vänner att flytta till NY någongång i sitt liv.

I slutet av Augusti kommer jag åka hem till Sverige, dock vet jag inte om det blir för semester eller om jag stannar kvar i. Jag vill hem och träffa alla, så mycket som jag saknar familj och vänner, men har jag en stark känsla av att jag kommer åka tillbaka till NY. Det är ju inte jättelätt att gå visum eller greencard, men försöka kan man alltid. Även om jag inte flyttar tillbaka till NY direkt kommer det alltid vara ett andra hem, såsom Paris. Så nu har jag tre hem, Stockholm, Paris och New York.

20130424-100934.jpg

I blodet är jag 75% svensk och 25% amerikan, men efter det här året skulle jag säga 50/50.

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar