Fokus

Jag har då inte varit duktig på att blogga på senaste. Men det har ju faktiskt varit med flit. Jag har helt enkelt haft fokus på andra grejer som är viktigare just nu; hälsan! Igår började jag på mitt nya gym. Jag visste inte att det skulle bli mitt nya gym när jag gick ditt men efter gårdagen är jag fast! Min hostmom tränar där och tog med mig som en gäst. Vi körde ett pass som kallade The Contender Workout. Mamman förklarade det först som en liknande arobicspass och jag blev livrädd. Det vääärsta jag någonsin vet är Friskis arobics. Jag känner mig ful, dum och klumpig när jag gör det. Det är helt enkelt inte för mig! Det här var däremot det bästa passet jag gått på i hela mitt liv. Det var en blandning av kickbox (som jag älskar), hantlar och slide-plattor (ska visa video på det sen i nästa inlägg).

Gymmet är väldigt fint och stilrent, och som min hostmom sa så tränar främst dom som vill hålla formen, inte komma iform, och det är det jag behöver; inspiration. Det är inte gratis men heller inte överdrivet dyrt vilket jag är rätt chockad över, det borde det vara! I medlemsskapet får man med 3 personliga tränings pass, 1 nutrionist lektion, kläder, healthsmoothies och massa annat. Så otroligt taggad!

Exterior 4 copy

Cardio Deck 2

Floor 6

Group Ex 2

Gymnasium 2

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar