Parenting gloves

Jag blir verkligen tränad till att bli en mamma när man är här. Idag blev det gå till barnens skoluppträdande, som alla föräldrar går på och som alla föräldrar fruktar. Kul att se sitt barn sjunga, men inte i två timmar. Nu var det till allas glädje 30 min, och var faktiskt riktigt mysigt :)

Tillbaka till mammadelen. Det känns som att man faktiskt får en stor fördel genom att jobba som Au Pair. Alla det misstag föräldrar gör får jag lära mig nu, och kan rätta till dom när jag själv blir förälder. Självklart kommer jag ju också göra misstag men jag tror att det är otroligt lärorikt att jobba med barn innan man får egna barn.

Sedan jag var 18 år har jag drömt mardrömmar om att jag fått barn och sen slängt iväg dom. Och tyvärr skämtar jag inte. Jag har alltså verkligen verkligen inte velat barn. Och jag trodde att efter det här året skulle min att ”få barn ålder” skulle höjas från 30 till 50, men mina pluttisar till hostbarn har helt ändrat mig. Jag säger verkligen inte att jag vill ha barn nu men det blir definitivt innan 50 i alla fall ;)

20121217-210257.jpg

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar