Bästa shoppingen i New York

Bästa shoppingen i New York!

West 34 street between Park and 7′th Avenue

Den här gatan har jag snubblat in på flera gånger när jag egentligen har varit påväg till något annat. Men jag kan säga att man lätt fastnar på den här gatan. Du har bland annat Macy’s, min favoritaffär Bebe, Bare Minerals. Gatan har också Chipotle som är en av mina favoritsnabbmatställen, och den ligger precis i korsningen vid Park A och 34 street om jag inte minns fel. Men det är inte bara shopping och mat utan Empire State building ligger också på den här gatan. Så det är helt enkelt en bra gata om man vill göra lite av varje.

Soho (Spring Street)

Jag tycker att Soho i allmänhet är grymt, definitivt mitt favoritområde (av dom jag varit i). Men det är en gata som är extra perfekt för shopping. Här ligger Burberry, DASH (Kardashians store), Mulberry och massa andra märken. Om man inte vill spendera något är det ändå jätte mysigt att bara gå runt att kolla i skyltfönsterna.

Fifht Avenue

Den här är ju rätt självklar men den måste ju ändå vara med. Jag tror inte jag har varit i NYC någongång utan att ha gått på Fifht Avenue. Det är liksom gatan man alltid kommer tillbaka till, för här finns ju verkligen allt! Prada, Abercrombie, Henri Bendel mfl. Om man är sugen på en ny IPhone ska man verkligen gå hit, för här ligger NY (eller USA’s?) största Apple butik. Och den är inte jättesvår att missa då det är ett äpple på ca 20 meter utanför butiken.

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar