Bästa klubbarna i New York

Jag hade turen att få ett 20 tal nummer till dom bästa promoterna i New York när jag kom hit, så därför har jag bara efter 2 månader plöjt igenom dom bästa klubbarna i New York. Dock ändras vilka klubbar som är bäst hela tiden men här är tips på det bästa klubbarna just nu:

1OAK

Om ni söker på 1OAK får man direkt upp bilder på kändisar som har varit där. Det är alltså en väldigt fin, men relativt liten klubb. Ni som gillar att dansa ska definitivt dra hit. Eller först måste ni komma förbi vakterna till VIP avdelningen men om ni är tjejer från Sverige ska det inte vara något problem. Här står bara modeller, promoters och ett fåtal lyckliga killar och dansar gärnet precis nedanför DJ’n. Utanför VIP avdelningen finns det en stor bar, men den används knappt för att ALLA har bord.

The Darby

The Darby och 1OAK drivs av samma ägare så det är lite samma stil förutom att det inte finns något rum för dans. Här har sitter man antingen vid ett bord eller tar en drink i baren. Det är mer en blandning av en bar och en nattklubb än en renodlad nattklubb. Det är oftast här man börjar kvällen.

Griffins

Griffins är nog mitt favoritställe. Det är ett stort rum på kanske 50 kvm. Det går en gång genom rummet, annars är hela klubben fyllt med bord. Men man kan dansa, för mellan borden är podium, så där står alla tjejer (och ibland modiga killar). Det är en väldigt intim klubb och det känns nästan som att alla i klubben festar med alla. Helt enkelt riktigt bra stämning!

LAVO

Lavo är lite i still med Las Vegas klubbar. Det är en större klubb med halvnakna dansare överallt. Här är det tvärtemot mot det andra klubbarna, det finns inte jättemånga bord utan klubben är snarare ett ända stort dansgolv. Dom har inte bara nattklubb utan har också Lavobrunch på lördagar. Kända DJ’s spelar och champagnen flödar. Jag skulle säga att det är den mest galna klubben i New York.

Nästa vecka blir det bästa gatorna i New York

Kommentarer: 1

Skriv en kommentar »

 
 
 

ååh new york! :/

 

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar