Travel in the states

Jag älskar att resa! Sedan jag var 15 år har jag rest med vänner. Min första resa var till Rom, Italien. Jag och 3 kompisar sparade och sparade till vi hade råd med en shoppingresa. Jag kommer ihåg att jag var överlycklig och sprang runt på Lacoste (mitt dåvarande favoritmärke) hela dagarna.

Ett av mina mål här är att resa så mycket som möjligt. Jag vill pricka av Las Vegas, L.A, San Fransico, Texas, Washington D.C, Florida, Hawaii och Alaska. Jag har ju en månad efter Au Pair året att resa runt, så då kommer jag pricka av dom jag inte hunnit med. Jag tror dock att jag kommer hinna med en del under det här året, definitivt Las Vegas, L.A, San Fran och Washiongton D.C.

Kommentarer: 1

Skriv en kommentar »

 
 
 

Gud vad avundsjuk jag ärrrr! :)

 

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar