Dolt nummer

Jag hatar dolt nummer! Eller nej, jag avskyr. Jag kan inte räkna på fingrarna hur många äckel, psykopater, stalkers som har ringt/terrat mig på dolt nummer. Men sen har också vissa av mina vänner dolt nummer så därför svarar jag alltid.

Sen i början av året är de en som har ringt mig på dolt nummer minst en gång i veckan. Ibland 16 på dagen, ibland 04 på morgonen. Varje gång jag svarar är det helt knäpptyst.

Nu var det precis någon idiot (eller väldigt full vän/bekant) som ringde mig på dolt och jag orkar inte mer! Finns det någon jailbreak/app som man kan skaffa så man ser vilka som ringer? Annars funderar jag seriöst på att ringa polisen och be dom kolla upp vem som ringer mig hela tiden.

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar