Pokerface

Jag har börjat fundera lite på att börja spela poker. Precis innan sommaren fick jag en inbjudan av Skugge&Co till en pokerkväll men missade den tyvärr då, och de ångrar jag verkligen. Eftersom jag inte har ett heltidsjobb på det sättet kan det vara ett kul sätt att fördriva tiden med och samtidigt tjäna pengar. På princip alla castingar så är det ca 1 timmes väntetid så då kan man ju lika gärna göra något kul av den tiden :)   Jag har prövat det någongång på internet och det funkade jättebra, bara det att jag inte var så bra haha. Det är ju så himla mycket regler,  strategier och sånt, så det var nog därför det inte gick så perfekt ;) Nu har jag i alla fall pluggat på det och tränat lite hemma, så nu ska det definitivt gå bättre! Innan man ska börja spela rekommenderar jag verkligen att man pluggar på lite på pokerspel.org. Här finns det massa tips och man kan också hitta alla olika pokersidor, om man skulle vilja börja.

En fråga till er som spelar poker ”på riktigt”. Någon som vet om man kan jobba som det i USA eller måste man skaffa visum för de då, eftersom det blir som ett jobb? Skulle vara bra att veta.

 

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar