Födelsedags planer

Nu är det äntligen bestämt vilken ”rutt” vi ska köra fredagkväll. Först ska jag på middag sen börjas de:

Vi börjar på Magenta för en drink runt 00 tiden. Efter det svänger vi förbi Hell’s. Sen går vi till Ambassadeur för hotshots (gud vad jag längtat efter de, bara amba som har det..!) och massa dans. Jag funtar på om man ska avsluta på White med ett drinkbord, men frågan är om man orkar det efter att ha festat sedan kl 19, och sen är ju också frågan om man verkligen behöver ett drinkbord efter alla hotshots…

Btw, jag har inte formellt bjudit några så ingen ska känna att det inte blivit bjuden. Alla är bjudna. Jag vill inte att det ska vara sånt ståhej den här födelsedagen. Det blir bara en sjukt kul utgång och den som vill får mer än gärna hänka, ju fler desto bättre! :)

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar