Trött som en Pr-tjej från Busnel

Vilket kaso det var på Busnel! Alla skulle ditt. Dock skötte Pr tjejerna det jätte bra, men det var verkligen helt galet. Alla sittplatser och alla ståplatser var tagna. Visningen var i alla fall bra. Det blev lite mycket att samma plagg (bara olika färger) tycker jag, men och andra sidan är ju modellen snygg så varför inte.

Nu är jag påväg hem. Jag ville verkligen, men jag kunde inte förmå mig att gå på Elin Klins Vip shopping, jag är föör trött helt enkelt. Mina fötter är täckta med skavsår (tänk er att gå  nya skor i tre dagar, hela dagarna, ont) och jag har knappt ätit under dagen. När jag kommer hem ska jag ta en outfit bild som en läsare kommenterade att jag hade för lite av, och sen ska jag äta, och sen sova. Alla bilder och videosar från dagens visningar kommer upp imorgon!

Kommentarer: 5

Skriv en kommentar »

 
 
 

Jag klagade inte, bara en fråga. Det behövs verkligen inte då.

 

Jag menade det inte negativt. Nu blir det lite mer outfit bilder i alla fall! :)

 

Oj då. Sorry. Har ibland lite difficulties picking up the swedish ”humor” i text. Är från Scotland :-)

 

Jaha ok :) Och jag kan vara lite oklar, haha ingen bra kombo! ;)

 

visningen var helt fantastisk och plaggen helt lysande. det var till det yttre en hel del lika plagg men tittade vi noga så såg vi att det var små härliga detaljer som gjorde att varje plagg stod ut. marina kereklidou gjorde en underbar kollektion.
eva

 

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar