Nytt år, nya rutiner

Hej! Det har ju varit lite dåligt på bloggfronten senaste dagarna, men det ska de ju va runt nyår eller hur? Nytt år, nya rutiner. För mig blir det träning som är den nya rutinen. I hela mitt liv har jag tränat minst 3 gånger i veckan, sen i 3′an la jag av för att det vart för mycket i skolan. Nu har jag ingen ursäkt längre, jag snarare måste träna nu både till tv programmet (game show, tror att man ska göra fysiska saker och då måste jag vara grym) i slutet av januari och Panos modevisningen 10 februari. Sen vill jag ju såklart må bättre inombords. Känner mig just nu som en degklump och de är ingen bra känsla. Så, körde just stenhårt på cykeln 40 min. Imorgon blir det cykeln igen!

Snart kommer bilder från nyår…

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar