En oförglömlig kväll

För ca en månad sedan hade damen och jag en oförglömlig kväll. Det var en sån där kväll man bara har någon gång om året. Vi började på Ambassadeur på ett Dbrand event, sen till Hells Kitchen på Rebecca Simonssons releasefest för nya parfymen (som jag för övrigt har på mig nu och som luktar underbart). Och allt bara flöt på. På festerna välkomnades vi med Champagne, vi fick underbart bra goodiebags, det var otroligt bra musik, jag träffade min ”idol” Fiona som i Rebeccafiona. Och allt bara flöt på. Jag hoppas nu att vi får en liknande kväll, det skulle få en på humör. Jag vill pröva att gå till V, är det någon som varit där? Är det lista? Eller måste man vara sådär otroligt känd eller snygg för att komma in där?

Jag och Pernilla på våran höjdarkväll! Bilder från stureplan.se

Kommentarer: 2

Skriv en kommentar »

 
 
 

då kanske du stötte på jooooooar =)

 

Nej honom missade jag, fast det var helt gaaaaalet mycket folk så de va inte många man känner som man träffade på!

 

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar