The magic words

Idag har jag jobbat mycket med mitt kommande event, en stor födelsedagsfest. Kan inte avslöja något än eftersom eventet inte är officiellt ännu. En grej jag kan säga dock, är att eventet kommer hållas på Magenta och därför ringde jag Thengill för att stämma av lite grejer, och de blev en lite annorlunda avslutning än vad jag hade tänkt mig…:-D

Jag: Hej Thengill! Ok nu kommer jag bomba dig med 1 miljon frågor!!:-)
Thengill: Kör hårt!
Vi babblar på i 5 min
Thengill: Nu är det faktiskt en grej jag vill fråga dig. Vill du börja jobba på Magenta?

Jag behöver nog inte ens säga vad jag svarade! Så nu kommer jag en gång i månaden fixa events på Magenta, och det kommer blir så jäklarns kul.

Snart står jag inklämd bland killarna ovan. Dock gillar jag (t.h t.v) att stå breve dig också Hanna ;-)

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge.

Skriv en kommentar

 
(visas inte)
 
 
Kommentar